BOOTCAMP

Vanuit onze praktijk geven wij bootcamplessen aan kinderen vanaf 8 jaar.  

Kidsbootcamp geeft jouw kind de gelegenheid zich lekker uit te leven, aan zijn of haar conditie te werken en meer zelfvertrouwen te krijgen. Een avontuurlijke en sportieve activiteit! We sporten in kleine groepen, zodat jouw kind wordt gezien en begeleiding op maat krijgt.

We bieden twee soorten bootcamp aan:

Kidsbootcamp
Wekelijks op dinsdag van 17.00-18.00 uur en 18.15-19.15 uur in ‘s-Gravenzande met Marktplein 5 (Praktijk Fysiotherapie Regio Westland) als verzamelpunt.

Geschikt voor alle kinderen die lekker sportief bezig willen zijn. Met de Kidsbootcamp strippenkaart van €75 kun je 10 keer meedoen.

Sportkanjerbootcamp
Wekelijks (vanaf 30 september 2019) op maandag van 16.30-17.30 uur in Naaldwijk met als verzamelpunt de speelzaal van de Diamant (locatie Sint Martinusstraat 160).

Sportkanjerbootcamp is speciaal voor kinderen die zich sociaal of motorisch nog beter kunnen ontwikkelen. De kinderfysiotherapeut heeft extra aandacht voor motoriek, sociale vaardigheden en gedrag. Om het plezier en zelfvertrouwen in sport te vergroten maakt jouw kind tijdens Sportkanjerbootcamp kennis met verschillende sporten, zoals volleybal, dans of voetbal. Drie bootcamplessen worden steeds afgewisseld met 2 sportkennismakingen. Met de Sportkanjerbootcamp strippenkaart van €75 kun je 10 keer meedoen.
Kijk voor meer informatie over de methode Sportkanjers op www.sportkanjerswestland.nl


Voor aanmelden en meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk via 

info@kftrw.nl of 0174-417387.