Wie zijn we

Kinderfysiotherapie Regio Westland is een maatschap Kinderfysiotherapie sinds 2007. Wij zijn een praktijk voor kinderfysiotherapie en behandelen kinderen tussen 0 en 18 jaar. De maatschap bestaat uit 2 maatschapsleden en er zijn 6 werknemers in dienst.

Hoe het begon

Sinds 1990 is de praktijk gevestigd aan de Populierenstraat 1a te ’s Gravenzande. De praktijk is voortgekomen uit de fysiotherapie praktijk Marktplein, gevestigd aan het Marktplein, die Anita Moesman in 1978 heeft opgericht. Aanvankelijk behandelde ze kinderen en volwassenen, maar vanaf 1990 behandelde ze nog uitsluitend kinderen en vestigde ze zich aan de Populierenstraat. In het jaar 2000 heeft ze zich afgescheiden van de fysiotherapie Marktplein en is ze alleen doorgegaan onder de naam “Kinderfysiotherapie ’s Gravenzande”.

Kinderfysioregio westland praktijk

Vestiging Naaldwijk

Onder haar leiding is de praktijk uitgegroeid tot een van de grootste praktijken kinderfysiotherapie van Nederland. Door de groei en veranderde inzichten in behandeling groeide de praktijk uit haar jasje en is er in 2005 een dependance geopend op de Kasteelestraat 34 te ’s Gravenzande, waar naast de reguliere kinderfysiotherapie ook Medische trainingstherapie en Kinderfitness gegeven wordt. Sinds oktober 2009, is de praktijk verder uitgebreid met een vestiging in Naaldwijk en vanaf heden zijn wij bekend onder de naam “Kinderfysiotherapie Regio Westland”.

Vanwege een reorganisatie en centralisatie van zorg gaan we vanaf 2014 verder met 1 locatie in
‘s-Gravenzande.

Doordat Kinderfysiotherapie Regio Westland als top praktijk op het gebied van de kinderfysiotherapie bekend stond, werden ze gevraagd om de kinderen op de speciale basisscholen te behandelen en zo zijn wij naast onze 2 locaties ook werkzaam op:

icon_huisregelskinderfysiotherapieregiowestland Het Speciaal Basis Onderwijs “de Boemerang” en “de Windroos” te Naaldwijk
icon_huisregelskinderfysiotherapieregiowestland De Brede school Westhof (SBO de Delta en de Verburghhof) te Poeldijk
icon_huisregelskinderfysiotherapieregiowestland Voor Stichting jeugdformaat

Voorkant praktijk Naaldwijk Kinderfysiotherapieregiowestland

Vestiging Naaldwijk

Studenten

Behalve afgestudeerde kinderfysiotherapeuten lopen er bij ons ook kinderfysiotherapeuten in opleiding stage. Hierdoor ontstaat een prettige wisselwerking en een goede leeromgeving waar student en kinderfysiotherapeut beide profijt van hebben.

Onze visie

Het begeleiden en ondersteunen van kinderen en (ouders) met als doel om hun hoogst haalbare grove & fijne motorische potentieel te bereiken.

Onze missie

Binnen de belastbaarheid  van het kind het maximale uit onze behandelingen halen, zowel voor kind als ouder.

Onze kernwaarden

  • Respect en begrip voor de patiënt en ouders/verzorgers
  • Het bieden van een leuke, speelse therapeutische omgeving
  • Het bijbrengen van zelfvertrouwen aan kinderen
  • Het stimuleren van positieve verandering

Volg ons op Facebook!

Kinderfysiotherapie Regio Westland is nu ook op Facebook te vinden!! U zult met regelmaat informatie, nieuws en tips voorbij zien komen over kinderfysiotherapie en wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk gerust onze Facebook pagina en vind ons leuk!